Váradi Sándor blogja. Üdvözöllek! Köszönöm, hogy meglátogattál.

Politika > aki-ti-lop

A pártok - politikusok mindig csak ígéreteket tesznek, célokat tűznek ki, de azokból semmit nem tartanak be, mert az út irányát nem csak ők határozzák meg…
A pártok - politikusok csak azt ígérik a célokban, amit hallani akarnak az emberek, azért hogy őket válasszák, viszont a célok csak üres ígérvények, mert nincs hozzá meg a feltétel, hogy teljesíteni tudják…

… és így csak a saját útjukat járva valósítják meg a saját céljaikat, melyet ügyesen burkoltan, kettős  - mérce - kommunikáció alkalmazásával valósítanak meg, az emberek félrevezetésével.

vs

AZ EMBER, A MAGYAR EMBER nem tud aljaskodni, hazudni, ezért alapból nem is feltételezi ezt másról sem. A MAGYAR EMBER nem feltételezi, hogy a szép szavak mögött az igazi korrupció, álnokság, aljasság bújik meg, "a mást mondanak, és mást cselekednek elvén", amiként folyamatosan visszaélnek a pártok az emberek bizalmával. Ez az alap és hangsúlyos probléma! Ezért semmilyen politikus és párt nevű szervezet ideológiája nem elfogadható az embereséges társadalom számára!!!

  "Egyetlen politikai párt sem ér annyit, mint az emberi élet" 

Minden politikus súlyos bűncselekményeket követ el az Emberiséggel kapcsolatban. 
Ezért a politikus méltán nevezhető bűnöző gazembernek .

1 megjegyzés:

  1. A pártok többnyire az agymosott nyugdíjasok közt tudnak jól kampányolni.
    Az, ami nagy kár, hogy őket csak az egy - kétezer forintos nyugdíjemelés érdekli, és élteti őket, ezért adják el szavazataikkal négyévente a fiatal generációkat a fidesznek, az mszp-nek és egyéb férgeknek. Ez az igazság. Mesékben élnek ezek az emberek és hülyén halnak meg, közben, vakon, ostobán, önző módon tengetik életüket. Ezeket lehet tisztelni???

    VálaszTörlés